0850 Numara Tahsisi

0850'li Kurumsal Numaralar

Bir çok büyük ve orta ölçekli firma tercihlerini 0850 ‘li numaralardan yana kullandı. 0850 numaraları tercih eden firma / kurum sayısı her geçen gün hızla artmaktadır. Sizde geç kalmadan Fortis Telekom dan 0850 numara alma ve Online Numara Seçimi  ile 0850 numaranızı kendiniz seçebilirsiniz. Firmanızın iletişim ayağı için kurumsal bir kimlik oluşturabilirsiniz. 0850 numara almak için Online Numara Seçimi seçeneğinde belirtilen adımları takip ederek 0850 numaranızı alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Son zamanlarda hızla gelişen IP haberleşme teknolojisinin vazgeçilmezi 0850’li numaralardır. IP haberleşme teknolojisi ile ucuz, kaliteli, hızlı ve kesintisiz iletişim için Fortis Telekom’dan 0850’li numaraları tahsis edebilirsiniz. Tahsis ettiğiniz bu numarayı, Fortis Telekom Sanal Santral Hizmeti ile kendi çağrı senaryonuzu oluşturup, istediğiniz şekilde numaranızı kullanabilirsiniz.

0850 konumdan bağımsız numaralar, son yıllarda kurumsal şirketler ve çağrı merkezleri tarafından 444’lü numaraların yerine tercih edilmektedir. 0850’li numaralar Sanal Santral ve Çağrı Merkezi Hizmetleri gibi birçok alanda kullanılabildiği için daha fazla tercih edilmektedir. 0850 ‘li numaraların, teknik ve maliyet açısından 444 ‘lü numaralardan birçok avantajları bulunmaktadır.

fortis-telekom-sabit-numara-tahsisi

0850'li Numara Almanın Avantajları

  • Size tahsis ettiğimiz yeni numaranız üzerinden eş zamanlı sınırsız çağrı alabilirsiniz. (İnternet bant genişliğinize bağlı olarak.)
  • Farklı projeleriniz için birden fazla numara alabilirsiniz. Size tahsis edilen tüm numaralar aranan numaranız bilgisi eşliğinde (CLD) mevcut hesabınıza yönlendirilir.
  • 0850 numaranızla santralinizde aranan numaranıza göre senaryolar oluşturabilir, santralinizde birden fazla proje çalışabilirsiniz.
  • Özel 0850 Numara Seçimi
  • Tahsis ettiğiniz numarayı istediğiniz mobil veya sabit numaraya yönlendirme.

0850'li Numaraları Nasıl Kullanırım?

Sanal Santralle Kullanım

Sabit numarayı şirketlerde kullanmak için en gelişmiş yöntem Fortis Sanal santral sistemleridir.Tanımlanan sabit numara için, Sanal santralin özelliğine göre istenilen senaryo uygulanabilir.

Ip Telefonla Kullanım

Sabit numarayı ip telefona tanımlayarak kullanım şeklidir. Genellikle bireysel bir çözümdür. Fortis Sanal santral ile ip telefonu bir arada kullanarak gelişmiş kurumsal bir çözüm elde edilir.

Akıllı Telefonla Kullanım

Akıllı telefona yüklenecek  uygulamalarla kullanmak mümkündür. IOS ve Android işletim sisteminde kullanılabilir.Mobil internet kullanımlarında performansı internet kalitesine bağlıdır.

VoIP Gateway Cihazıyla Kullanım

Voip gateway cihazıyla kullanım, genellikle analog santral kullanan ve ip santral yatırımı yapmak istemeyen şirketlerde sabit numarayı santral üzerinden kullanabilmek için tercih edilmektedir.ir.

Bilgisayarla Kullanım

Sabit numarayı, bilgisayara yüklenecek arama yazılımına tanımlayarak kulaklıklı mikrofon aracılığıyla kullanmak mümkündür.Genellikle bireysel kullanıcılar veya küçük çağrı merkezlerinde kullanılan bir çözümdür.Sanal santral ile kullanılabilir.

Yönlendirme Yaparak Kullanım

Bu yöntem sadece sabit numaraya dışarıdan (inbound) çağrı almak için tercih edilebilir. Sanal Santral ile kullanımda  çağrı santralde karşılanmış ve sabit veya cebe yönlenmiş olur.Bu yöntemle arama yapmak mümkün değildir

0850'li Numarayı Nasıl Alabilirim?

Online abonelik sistemimizle 0850 520 XX XX numara bloğumuzdan numara tahsis etmek ücretsiz ve kolaydır. 0850 ‘li numara almak için lütfen tıklayınız.

Açılan sayfada sizden istenen bilgileri girerek abonelik oluşturmanız gerekmektedir. Abonelik esnasında numara tercihi kısmından “0850 ‘li Numara” seçeneğini seçebilir ister ücretsiz veya ücretli özel 0850 Numara Seçeneklerinden seçim yapabilirsiniz.

Gerekli Evraklar;

Bireysel Başvuru

  • Kimlik fotokopisi
  • Son 3 aya ait fatura
  • Abonelik sözleşmesi

Kurumsal Başvuru

  • Şirket yetkilisinin kimlik fotokopisi
  • Şirket yetkilisine ait imza sirküleri
  • Vergi levhası
  • Abonelik sözleşmesi

Ücretlendirme

  • 0850’li numaralarda online seçebileceğiniz ücretsiz ve ücretli numara seçeneği
  • 0850’li numaraya gelen aramalar için numara sahibine ücret yansımaz. 0850’li numarayı arayana operatörü tarafından ücret yansır.
  • 0850’li numara üzerinden yapmış olduğunuz aramalarda kullanmış olduğunuz tarife paketleri üzerinden ücretlendirilirsiniz. Tarife Paketlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.

0850 'li Numaranın 444'lü Numaralara göre Avantajları?

Teknik Açıdan Avantajları;

0850 ‘li numaralar IP üzerinden hizmet vermektedir. IP tabanlı olduğu için herhangi bir fiziksel sınırı yoktur. Yani tek bir 0850 li numara üzerinden eş zamanlı olarak internet bant genişliğinize bağlı olarak yüksek kapasitede çağrı alınabilmektedir.

444 ‘lü numaralar, Türk Telekom’un analog (PSTN) sabit hatları üzerine tanımlı bir numaradır. 444′lü bir numaranın altında en az 5 adet sabit numara tanımlaması yapılması gerekir. 444 ‘lü bir numara üzerinden eş zamanlı oluşturulabilecek çağrı sayısını, altında tanımlı olan sabit hat sayısı belirlemektedir. (Örneğin 6 hat tanımlıysa eş zamanlı oluşacak 7. çağrı için numaranız meşgul olur.)

Maliyet Açısından Avantajları;

0850 ‘li numaraya gelen aramalar için, numara sahibine hiçbir ücret yansımamaktadır. Ücretlendirme sadece arayan kişiye uygulanır. Arayan kişinin ücretlendirmesi aramış olduğu numaranın operatörüne göre değişiklik göstermektedir.

444′lü numaraların hem kurulum, hemde aylık sabit ücretleri yüksektir. 444′lü bir numaranın altında en az 5 adet sabit numara tanımlaması yapılması gerekir. Türk Telekom’un rastgele/sıradan vereceği 444′lü bir numara ve zorunlu olarak en az almanız gereken 5 hat için toplam 1,829,00 TL tahsis bedeli ödenir. (Örneğin; Sizin seçeceğiniz 444′lü bir numara ve toplam eş zamanlı 20 adet çağrı alabilmek için almanız gereken 20 adet hat için ödeyeceğiniz toplam tutar ise 7,316,00 TL’dir.) Aynı zamanda bulunulan il dışından 444′lü numaraya gelen tüm aramalar için arayan kişinin yanı sıra 444 ‘lü numara sahibine de dakikası 0,105 TL (StandartHatt – Şehirdışı tarifesi) yönlendirme ücreti yansımaktadır.